melindapadron

16 FEBRUARI 2014

Hej allihopa! Ursäkta för min dåliga uppdatering, men jag har varken haft tid eller mått bra och därmed har bloggen fått lida. Men här kommer en lite kort summering utav min alla hjärtans dag och gårdag.

På alla hjärtans dag mådde varken jag eller Fabian något vidare, vilket resulterade till att jag avbokade vårt bord på Fika och vi beställde istället hem sushi och thaimat. Vi hade aldrig orkat sitta på en restaurang med tanke på hur vi mådde, så jag var sååå tacksam över att vi tog det beslutet. Efter middag gick vi på bio och såg robocop. Varken jag eller Fabian tyckte den var jättebra, men det var i alla fall mysigt med lite biobesök. Kvällen avslutades sedan med jordgubbar och en massa choklad, dvs kvällen avslutades på topp!

Igår spenderade jag kvällen med fyra härliga tjejer. Vi åt en massa smått och gott, kollade på en massa roliga klipp, skrattade så tårarna rann till sjuka bilder på vår käre vän och hade det riktigt trevligt. Denna dag har dessvärre varit mindre bra. Alldeles för mycket tankar och alldeles för lite glädje. Enda positiva var att få träffa mina släktningar några timmar, så tack för den fina stunden! 
 

16 februari 2014 22:22 | - love |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas