melindapadron

Q/A VALENTINE'S DAY

Fråga: Har du några speciella bra tips på vad man kan köpa eller göra på alla hjärtans dag? tänkte eftersom att du har varit i ett förhållande så pass länge så borde du vara expert haha! Kram fina du

Svar: Självklart har jag en massa tips att dela med mig! Dock är jag nog ingen expert men erfaren är jag absolut! Din fråga kunde inte komma mer lägligt då det verkligen är en aktuell fråga. Alla hjärtans dag äger rum på fredag, dvs om två dagar. De flesta har redan spikade planer, men det finns allitd folk som är ute i sista sekunden (exempelvis jag och min pojkvän) så vad passar då inte bättre än ett inlägg om just alla hjärtans dag!

Att göra med din partner på alla hjärtans dag
♥ Om man vill hitta på något utanför hemmet är nog en romantisk middag på någon fin resturang det ultimata. Om man vill avsluta kvällen extra lyxigt och mysigt passar en massa popcorn och mys inne på biosalongen perfekt. Njut av varandras närhet under hela kvällen!
♥ Om man vill hitta på något större är en hotellnatt något utav det mysigaste man kan göra ihop. Ät god mat, njut av stunden och bekräfta för varnadra hur mycket ni älskar varandra.
♥ Om man vill hitta på något på hemmaplan, gosa då tillsammans i soffan med massa filtar, beställ hämtmat eller laga middag ihop, ät jordgubbar doppade i choklad, titta på någon film ihop och bara njut av varandra hela kvällen lång.

Att köpa till flickvännen
♥ Jag säger bara rosor! Så gott som varenda tjej faller för en bukett rosor från personen de älskar. Jag personligen faller pladaskt när jag får en bukett rosor då det är något utav det finaste jag vet en person kan ge någon.
♥ Fina underkläder passar perfekt till denna romantiska dag. Så killar, ut och jaga efter snygga underkläder till din partner! Tips, h&m, twilfit, cubus osv.
♥ Detta är inget man kan köpa, men absolut något utav det finaste man kan ge, nämligen ett kärleksbrev. Jag kan inte tänka mig något mer berörande än att få ett brev där du kärleksförklas utav personen du älskar över hela ditt hjärta.
♥ Smycken är något väldigt vackert att få. Speciellt personliga smycken såsom exemplevis ett armband där någon fin text eller ert datum är inristat.

♥ Chokladask eller en ask med chokladdoppade jordgubbar skulle aldrig sitta fel. Det vattnas i munnen på mig bara genom att skriva detta!
♥ Något som alltid funkar är skönhetsprodukter och kläder. Man kan aldrig få för mycket utav fina blusar och gudomliga parfymer och body lotions.

Att köpa till sin pojkvän
♥ Snygga underkläder funkar exakt lika bra att köpa till sin pojkvän som att köpa till sin flickvän. Jag brukar dock alltid skämta till det och köpa några "plojkalsonger" när jag ska köper presenter till Fabian. Förra alla hjärtans dag fick han bland annat ett par riktigt snygga neonrosa kalsonger haha. Jag personligen tycker det är kul att göra en liten twist bland de fina presenterna genom att komma med någon roligt, såsom exempelvis speciellt underkläder.
♥ Något utav det snyggaste jag vet är vita skjortor på killar! Så vad passar då inte bättre än att köpa en stilren vit skjorta till din partner på just alla hjärtans dag?
♥ Parfym och andra skönhetsprodukter uppskattas alltid!
♥ Om du vill lyxa till det lite extra för den du älskar tycker jag det är väldigt fint att ge bort en elegant klocka, vilket uppskattas hos många killar.
♥ Något jag älskar att ge min pojkvän är kärleksbrev. För mig är det oerhört viktigt att visa min kärlek och uppskattning till folk jag bryr mig om. Därmed har det blivit en hel del kärleksbrev till min pojkvän och han blir lika rörd för varje brev.
♥ Sedan får vi inte glömma att rosor även uppskattas utav ens pojkvän. Så tveka aldrig över om du ska köpa rosor eller ej, gör det!
 
I slutändan är inte vad man gör eller vad man ger som räknas. Det viktigaste är att du umgås med någon/några som får dig att känna lycka och glädja, någon/några som du älskar över hela ditt hjärta. Visa hur mycket ni betyder för varandra och njut av varandras närhet under hela alla hjärtnas dag. Pussar och kramar!

13 februari 2014 00:26 | - love |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas