melindapadron

BEST WEEKAND IN A LONG TIME

Efter en av de roligaste helgerna på länge kan jag äntligen andas ut. Under de senaste dagarna har jag lagt ner all min tid till att fixa en överraskningsfest med Johan och Gustaf till vår kära Fabian som fyllde hela 18 år i fredags. Jag har lagt ner hela min själ på denna fest och varit så jäkla nervös. Jag kunde inte sova om nätterna, jag kunde inte koncentrera mig i skolan, jag skakade hela tiden och började stressa så fort överraskningsfesten kom upp i mitt huvud. Om jag ska vara ärlig så har jag aldrig varit så nervös i hela mitt liv.
 
I fredags på självaste födelsedagen var jag och grabbarna hemma hos Fabian och firade honom för fullt. Vi körde drickspel, skrattade åt gamla goa minnen och hade det riktigt trevligt. Dock gick alla runt med spända magar och kämpade allt vi kunde för att inte avslöja morgondagen för Fabian, vilket vi lyckas galant med!

Lördagen kom då överraskningsfesten skulle äga rum. Alla vänner kom hem till mig och samlades inne i mina föräldrars rum. Några minuter senare ringer fabian på dörren och jag välkomnar honom med en stor kram och kyss. När han klätt av sig skorna startar jag musiken och alla våra vänner springer ut och sjunger för fulla muggar "JA MÅ HAN LEVA!!!" (jag ryser nu i skrivande stund). Fabian vart helt stum, han bara stod och skrattade och log och visste inte vart han skulle ta vägen, han hade ingen aning! Åh han såg så lycklig ut!! Resten av kvällen var obeskrivligt bra! Alla var så himla glada och spred så himla mycket lycka. Det går inte att beskriva hur glad jag är över att vi har dessa fantastiska vänner i våra liv! Överraskningsfesten vart mer än lyckad och jag är så himla lättad över att allt vart så bra och att älsklingen min vart så lycklig och tacksam. Du var verkligen värd denna fest vår fina Fabian, det tycker vi alla ♥
 
 
 

12 januari 2014 22:26 | - love |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas