melindapadron

Q/A

Hur gör du när du klipper ihop olika videos till en? Filmar du med IPhone-kameran och sen klipper ihop i någon app eller filmar du i en app direkt? Hoppas du förstår... Föresten, din blogg är verkligen inspirerande :-) 
SVAR: Tack så jättemycket, det värmer!! Jag spelar antingen in med min mobil eller med min systemkamera. Sen för jag över alla videos till min dator där jag sedan redigerar videon i iMovie.
 
Vad har du för kamera? :)
SVAR: En Nikon D3100
 
Vet du vart man kan köpa dekorationer osv till 18årsfest? supersnygga!!
SVAR: Vi köpte våra sifferballonger på Bacala i Stockholm (det går även att beställa HÄRIFRÅN). Där finns det hur mycket roligt som helst, vilket det även finns på partyland. Kika in på båda! Annars funkar vanliga affärer såsom Ö&B också om man endast är ute efte vanliga ballonger och serpentiner.
 
 
Hej, berätta allt! vad ska man tänka på, hur mycket kläder ska man packa? berätta :)
SVAR: Jag håller faktiskt på med ett inlägg där jag delar med mig av lite tips på restauranger och saker att göra osv. Men delen om kläder kan jag passa på att ta nu. Mitt bästa tips är att göra färdig outfits för varje kväll vilket resulterade till att du inte tar med dig en massa onödigt. Sedan tog jag med mig en hel del bikinis, en strandklänning, bekväma kläder att bära på dagarna, ett par kilklackar, sandaler, flipflops, converse, skönhetsartiklar osv. Inga mjukiskläder eller jeans behövs då det är så jäkla varmt där just nu!
 
Jag undrar vart du gör dessa texter som du sätter på dina bilder, det blir verkligen något extra och det är så himla snyggt! Superfin blogg har du! Kram
SVAR: Tack så mycket tjejen, vad glad jag blir! Jag använder mig utav 
photoshop när jag lägger till texter på mina bilder. Kram
 
Till er som försöker sprida rykten nu när jag har varit utomlands samt nu när Fabian är utomlands, lägg bara ner. Era små rykten säger bara mer om er själva, dvs hur patetiska ni är. Ta hand om ert liv istället och sluta lägga er i andras.

29 juli 2014 17:18 | - Q/A |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas