melindapadron

Q/A

Vart kan man hitta ett sånt sminkbord? har letat överallt efter något fint!
SVAR: Jag sökte på sminkbord på google och då kom det upp massa olika hemsidor med fina sminkbord. Det sminkbordet som jag hade i mitt collage var från hemsidan vidaxl.se.
 
Jag har lite frågor om din navelpiercing, hehe :) Hur gammal var du när du tog den? Gjorde det ont, 1-10? Fastnar man mycket i höga jeans, vissa tröjor osv? kram kram!
SVAR: Jag var 14 år när jag tog min navelpiercing och skulle fylla 15 en månad senare. Anledningen till att jag tog min navelpiercing en månad innan min födelsedag var för att den skulle hinna läka ordentligt innan vi skulle utomlands (var 15-årsgräns där jag tog min piercing, men vi gjorde ett undantag då mina föräldrar godkände detta).
 
Om jag ska vara helt ärlig så kändes det knappt. Så från 1-10 skulle jag väl sätta en 3:a endast för att det var lite obehagligt när de skulle fixa med "ställningen" för att hålla naveln rak. Annars känns det bara som ett stick. Självklart är det olika från person till person, men jag tyckte det gjorde ondare när jag tog hål i öronen. Och nu till din sista fråga om jag brukar fastna i jeans, tröjor etc. Mitt svar är väldigt sällan. Självklart händer det, men jag kan typ minnas tre gånger som jag verkligen minns att jag fastnat under mina tre år med navelpiercing. Så det är absolut inget du behöver vara orolig för! Kram
 
(Hittar ingen bra bild på min navelpiercing på min nya dator, så denna bild från i somras då jag hade brun och fin hy får duga)
 
Kan du inte lägga upp hur din kost ser ut under till exempel 1 dag?
SVAR: Självklart kan jag göra det! Jag skulle kunna göra ett inlägg där jag radar upp vad jag brukar äta till frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag.
 
Hej Melinda, skulle bara vilja fråga om du har någon religon/ är du troende.
SVAR: Hej hej! Jag är kristen men jag skulle nog inte säga att jag är troende.
 
Kan du inte göra ett inlägg om pluggtips? nu på vårterminen är det väl inte bara jag som tappat ALL motivation till skolan??
SVAR: Jag tänkte att jag svarar på din kommentar i ett Q/A-inlägg istället för ett enbart inlägg om frågan! Till och börja med vill jag säga att du är definitivt inte ensam. Trots att jag är en väldigt målmedveten människa som vill göra mitt allra bästa i precis allt jag gör ligger även min motivation på botten. Men det händer alla och det är okej. Det är så viktigt att vi inte lägger för mycket press på oss själva då det kan leda till att man trycker ner sig själv ännu mer. I slutändan är vår hälsa så mycket viktigare än höga betyg i skolan. Så låt aldrig din psykiska eller fysiska hälsa få lida pga skolan.
 
Men vad ska man göra för att få upp motivationen? Det finns inget korrekt svar för detta, men för mig gäller det mest att ställa in sig på att "nu jäklar ska jag lyckas", "jag kan om jag fokuserar"! Sedan kan det alltid vara skönt att prata ut med en familjemedlem, mentor, lärare, vän, pojkvän, flickvän, släktning osv om skolan för att sedan bli tilldelad råd eller uppmuntringar. För att få en bättre struktur över din skolgång och alla dina inlämningar samt prov är det jättebra att ha en kalender där du kan göra ett upplägg för hur du ska plugga varje vecka (stort tips!!!). Till sist vill jag även nämna sömn. Sömn är så mycket viktigare än vad många tror. Jag själv är riktigt dålig på att sova mina åtta timmar då jag är en kvällsmänniska. Detta gör mig arg på mig själv då jag vet hur dumt det är att sova få timmar. Din fokuseringsförmåga blir försämrad, likaså ditt minne och din uppmärksamhet. Därmed kan vi alla konstatera att sömn är så viktigt!

En liten kort sammanfattning
1. Ändra inställning och peppa dig själv. DU ÄR BÄST!
2. Prata ut med någon, be om råd eller bara en massa stöd.
3. Skaffa en kalender att strukturera upp dina veckor i.
4. SOV!
 
 
Man blir så motiverad och inspirerad av dina träningsinlägg! Superkul att läsa! Skulle inte du kunna dela med dig av ben och rump- övningarna som ni brukar köra? Legday är ju utan tvekan den roligaste träningsdagen! Alltid kul med inspiration av olika träningsövningar! Fortsätt som du gör för du är grym! Kram :)
 SVAR: Åh vad kul att höra! Det glädjer mig verkligen att du inspireras! Självklart kan jag göra det! Om jag hinner ska jag försöka fixa det i helgen och i så fall kommer det upp på söndag. Kram kram!

28 mars 2014 15:46 | - Q/A |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas