melindapadron

Q/A CELSIUS

 
FRÅGA: Hej, vill börja med att säga tack. Tack så mycket för att du har den här bloggen, för du har verkligen inspirerat mig till det bättre. Att göra bättre val osv... Jag har tränat nu sedan höstlovet och kunde aldrig ana att det kunde vara så underbart! Jag är en tjej som är mullig av mig, men inte länge till allt tack vare dig! Nu till min fråga... - Vad innehåller celsius? Kan man dricka den om man slutat med socker? P:S I LOVE U! TACK MELINDA!
 
SVAR: Att få denna fantastiska respons av er läsare samt att få bekräftat att folk faktiskt gillar det man gör, det är vad som får en att vilja lägga ner tid på att blogga. Det glädjer mig så himla mycket att du finner inspiration via mig, tusen kramar till dig Saga ♡♡♡
 
Nu till din fråga. Celsius innehåller vitaminer, grönt te, ingefära, guarana och koffein. Man har via flera års forskning tagit fram denna unika blanding i syfte att höja kroppens ämnesomsättning i högsta grad via naturliga ingredienser. En burk Celsius motsvarar två koppar kaffe, och rekommenderas därmed inte för personer som är känsliga för koffein. Om du valt att sluta med socker är Celsius den perfekta drycken för dig då en burk Celsius är helt sockerfri. Med andra ord tillför du inga extra kalorier via socker när du dricker en Celsius.

Jag personligen älskar Celsius och dricker flera stycken i veckan. Efter en burk Celsius får jag massor med energi som resulterar till ett effektivare träningspass då jag orkar ta ut mig hårdare. Personligen skulle jag kalla Celsius för "magi i en burk". Bästa!

Hoppas du också kommer gilla Celsius och känner att drycken ger en positiv påverkan på din träning. Stort lycka till till dig Saga!
 
 

18 november 2014 23:17 | - Q/A |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas