melindapadron

STUDENTKRYSSNING


 
Inte trodde jag att man kunde ha så kul på en båt. Dessa två dygn har verkligen varit något utöver det extra, något som har fått mig att må så förbannat löjligt bra. Kan typ inte smälta hur kul jag faktiskt har haft under denna stydentkryssning. Är kär i dessa två dagar.
 
Tisdagen startade med en dejt på Oliver Twist tillsammans med mina favvotejer där vi alla beställde in första drickan för de kommande festligheterna. Efter en bussresa och flera långa köer var vi äntligen på plats på den efterlängtade studentkryssningen. Tillsammans med hundratals andra törstiga studenter sprang vi till tax freen och handlade innan vi kunde pusta ut och avnjuta en härlig middag. Därefter var festen igång. Vi dansa och dansa och dansa, herregud vad vi dansa! Skål efter skål och skratt efter skratt, herregud vad jag kommer leva på dessa klockrena dygn framöver. Jag har bokstavligen producerat endorfiner för en evighet. 
 

 
Däremot var det ingen höjdare att vakna upp bakis som ett as samtidigt som du befinner dig på en gungande båt. Usch, jag fick verkligen panik ett tag med tanke på att man inte kan gå av den jäkla båten som självfallet skulle gunga som allra mest just när man mådde som man förtjänade. Men efter en välbehövlig siesta var jag back on track och redo för dagsfest. Alltså, har jag någonsin sagt hur mycket jag älskar dagsfester? SÅ JÄVLA KUL! Trots att jag och Sandra i princip var de enda nyktra på dansgolvet var vi ändå de som röjde mest. Bästa av allt var min outfit. Kom som sagt direkt upp från en siesta med bakis deluxe, därav casual topp, vardagsmjukis och Nike air max. Hör ni inte hur bekvämt det var att röja i denna outfit? Haha det ägde!
 
 
Kort sagt vart studentkryssningen 2015 fruktansvärt lyckad och jag skulle mer än gärna uppleva dessa dygn igen (bortsett från den gungande båten)! Nu är det inte långt kvar till Beppen och därefter studentveckan. Herregud, snart är det vår tur.
♡
♡♡

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas