melindapadron

Q/A

Hej, hoppas kunna få ett snabbt svar! Vad är det för rubrik på det personliga brevet du har? Känns lite väl skumt att skriva "personligt brev" som rubrik, eller du kanske inte skriver någon rubrik alls?
 SVAR: Jag har "Personligt brev" som rubrik och det är inte skumt alls! Det visar klart och tydligt vad ditt brev innehåller, dvs information om dig. Dessutom förväntar sig många personalchefer ett personligt brev, och om du då har det som rubrik vet de snabbt och enkelt att de hittat rätt.
 
Hej! vill först säga att du har en grym blogg :D tänkte fråga dig lite frågor angående magaluf! hur mycket kostade det ungefär att leva där nere? vilket flygbolag åkte ni med och hotell bodde ni på? kom man in på barer och fick köpa alkohol även fast man bara va 17? vore jättetacksam för svar! kram :D
SVAR: Åh tack så mycket tjejen! Jag har gjort ett inlägg om Magaluf där jag tipsar om hotell, restauranger, aktiviteter, saker att tänka på osv (ni finner inlägget HÄR), men jag kan berätta lite kort fakta kring saker som inte står i det tidigare inlägget. Vi åkte med ryanair och bodde på ett hotell som heter Vista sol (står mer om hotellet i inlägget). Flyget kostade ca 2300kr var, hotellet kostade ca 2600 kr var och jag spenderade ca 5000kr nere i Magaluf. Jag levde nog ganska snålt då jag tre kväller inte ens la ett enda öre på krogen då jag vart bjuden av andra, sedan valde jag mer ekonomiska matalternativ då jag inte ville slösa pengar på dyr mat. Så beroende på hur mycket pengar man vill spendera på alkohol och mat, desto större budget behöver man självklart ha. Men man klarar sig gott och väl på 5000 kr! Och nu till din sista fråga, ja men kommer in på klubbarna och får köpa alkohol trots att man är 17 år, det är 16-årsgräns på de flesta klubbarna. Min kompis var 17 år när vi var nere i Magaluf och det gick hur bra som helst.
 
Hej! vart har du fått tag på den rosa tröjan? det är så snyggt med långärmade tröjor att träna i! :)
SVAR: Den är från Gina Tricot! Dock köpte jag den för över ett år sedan, men den långärmade modellen finns fortfarande kvar i andra färger och mönster!
 
Gud så tjusigt! Är också grymt sugen på sådana skor. Vart köpte du dem?
SVAR: De är köpte på sportamore! Dock verkar den neongula vara slutsåld överallt, men modellen är i alla fall Nike Lunarglide 6.
 
Vart har du köpt solglasögonen? super snygga :D
SVAR: De är från River Island :)

Vart färgade du håret?:)
SVAR: På Maxim i Nyköping, frisören hette Elin!
 
Hej, har läst ditt magaluf inlägg ca 10 ggr och många av mina vänner, den var verkligen till nytta, men skulle du kunna göra ett inlägg till om resor vart man kan åka med ett tjej gäng och hur mycket det kostar ungfär, du får gärna skriva mer om maggan oxå, flyg osv, tacksam om du gör ett inlägg! Jättefin blogg, kram
 SVAR: Vad kul att mitt inlägg har kommit till användning, det glädjer mig! Eftersom att jag endast har åkt på en resa med mina vänner med destination Magaluf kan jag ju inte direkt ge några specifika tips kring andra destinationer. Om du är ute efter en sol- och partyresa så skulle jag nog säga Magaluf, Grekland eller Ayia Napa, och om du är ute efter shoppingresa skulle jag nog säga London, Köpenhamn eller Tyskland. Det sägs att Tyskland har Europas bästa shopping! Återigen, detta är rena rama gissningar då jag endast varit i Magaluf och London, men de andra ovannämnda destinationerna har jag blivit tipsad om.

15 februari 2015 22:07 | - Q/A |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas