melindapadron

Q/A

Hej! Köpte du dina byxor i butik eller på nätet? :) Hittar de inte någonstans på Ginas hemsida... Super bra blogg! :)
SVAR: Vad kul att du gillar min blogg, det glädjer mig! Jag köpte skinnbyxorna i butik, men det var tyvärr ett tag sedan... Dock brukar de komma in lite då och då då dessa skinnbyxor är väldigt populära hos Gina Tricot :)
 
Hej, läste att du varit på Bråvalla 2 år irad och tänkte om du kunde dela med dig av lite tips? Packning? Vilken camping? Kläder? Lite allmänt som kan va bra att veta?
SVAR: Jag har svarat på dessa frågor ett flertal gånger, men HÄR har du ett inlägge där jag tar upp saker som kan vara bra att tänka på. Något jag inte nämner i inlägget är dock vilken camping jag bodde på. Jag bodde på vanlig camping, dvs den största campingen. Jag vet att många väljer lugn camping av den anledningen att de inte vill uppleva kaos, men det är verkligen inte så farligt som folk får det att låta. Jag har haft svinkul båda åren på den vanliga campingen och aldrig upplevt några speciella obehag. Runt om på campingen finns det en massa dass samt ett större område med toaletter och duschar. Vid olika områden finns även mobilladdning och en massa matstånd som erbjuder massa olika typer utav mat. Om du har några övriga frågor som jag inte besvarar i inlägget jag länkat så är det bara att kommentera igen. Hoppas du får en grym tid på festivalen!
 
Så jäkla snyggt!! I vilket program har du gjort collaget? Kram :)
SVAR: Tack så mycket! Jag gör alla mina kollage i Photoshop, kram!
 
När du tränar på morgonen, äter du nåt innan eller tränar du på tom mage? :)
SVAR: Jag äter både innan och efter. Om jag försover mig kan det hända att jag inte hinner få i mig speciellt mycket då jag väldigt lätt får håll och väljer därmed att avstå från en stor frukost. Men jag ser alltid till att jag får i mig något, såsom celsius och en frukt. Men viktigast av allt är att fylla på med mat efter träningspasset för att motverka nedbrytning av muskler :)

Vart har ni köpt era åttiotalsoutfits? Eller vart beställde ni? Såå sjuuuukt fina!!
SVAR: Visst är de urballa haha! Jag och Tove beställde våra sportoveraller HÄR!
 
Vilken smak gillar du bäst på celsius?
SVAR: Min favorit är helt klart Citron/Lime :)
 
Kan man inte få se ditt rum?
SVAR: Mitt rum är fortfarande in the making då nytt tak ska läggas och walk in closet tillsättas. Men så fort allt är klart (vilket kommer ta lite tid) så lovar jag att ge er en rundtur i mitt rum!
 
Vart kommer din fina vita jacka ifrån?:)
SVAR: Den kommer från Vero Moda :)
 
 
 

10 mars 2015 16:00 | - Q/A |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas