melindapadron

SOME NEW MAKEUP
De senaste månaderna har jag införskaffat en hel del nytt smink. Jag tycker det är så himla roligt att testa nya produkter samt att utvidga sminksamlingen på mitt sminkbord. Jag fick verkligen hejda mig när jag klev in på Sephora här om dagen, det finns så himla mycket jag vill testa... Men jag tänkte att vi kör en rond 1 med lite nya produkter så visar jag fler produkter senare i veckan. Ska även göra en video med mina Augusti-favoriter. Vad sägs som det? :-)

 


Ni som känner mig vet att jag älskar att bära akrylnaglar. Neutralt och stilrent är vad jag föredrar och detta från KIKO är helt klart en ny favorit. Köpte även ett lila samt ett beige/brunt som ni ser på första bilden i inlägget. Kan verkligen rekommendera dessa nagellack!

Min absoluta favorit bronzer från Too Faced. Bronzern är matt och ger ett naturligt resultat men vackert lyster. På sommaren använder jag denna istället för foundation, men den funkar även att använda till contour om du vill få ett solkysst resultat. Glam-and-tan! Finns att köpa på Sephora.

Last but not least - Kat Von D Shade + Light Contour Eye Palette. Som ni redan vet så är jag ett stort fan utav Kat Von D's produkter och det kändes ganska givet att köpa hennes ögonskuggspalett när jag var på jakt efter matta ögonskuggor. Och ack så nöjd jag är! Skuggorna har grym pigmentering och är lätta att arbeta med. Jag gillar även palettens uppbyggnad med tre olika looks, men självfallet får man blanda hej-vilt bland alla nyanser. Även stort plus till skuggornas storlek, denna darling kommer räcka LÄNGE. Som ni hör kan jag varm rekommendera denna ögonskuggspalett. Finns att köpa på Sephora!
Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas