melindapadron

FRUKOSTEVENT MED IDEAL OF SWEDEN

I onsdags var jag bjuden till ett frukostevent med Ideal Of Sweden. Frukosten ägde rum på Gretas i Haymarket och jag känner bara hur kan jag ha missat detta stället? Verkligen hur mysig miljö som helst med fantastisk inredning. Älskade stället direkt. 
Titta vad fint Nathalie och co hade dekorerat våra bord! Hade mer än gärna inrett mitt rum med blombuketterna ovan. Hela eventet var så himla bra uppstyrt. Jag föredrar verkligen att sitta vid ett bord och chitt-chatta samtidigt som man äter gott. Det blir så himla mycket trevligare än att stå och mingla!
 
På tal om att äta gott, let's talk about this avocado toast... Ni vet ju min kärlek till avocadomackor och denna rackare var freaking delicious(!!!). Vattnas i munnen på mig! Det bjöds även på bubbel, croissanter, yoghurt, juicer och annat gott.
Bilder lånade utav Stefani

Här har ni mitt härliga bordsgäng. Älskar att träffa nya människor och allihopa var så himla trevliga. Vi fick även äran att hänga med Amandas son. Alltså titta vilken litet charmtroll! Dog för det där lilla leendet<3 Ni bör även kolla in Angelicas blogg och Josefines youtube-kanal. Shoutout to these guuurls!

Verkligen stort tack till Ideal Of Sweden för ett supermysigt event och en superfin goodiebag!


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas