melindapadron

SEE YOU IN JULY QUEEN B
Okej, jag ska försöka sätta ord på hur obeskrivligt jäkla sinnesjukt lycklig jag är just nu. Enda sedan den 29 maj 2013 har jag sörjt för att jag inte lyckades få några biljetter till min största förebild. Jag var så arg, ledsen och minst sagt avundsjuk på alla lyckligt lottade människor som befann sig i hennes publik. Ju längre tiden gick, desto otåligare blev jag. "Snart åker jag dit hon befinner sig, för jag MÅSTE se henne live och det är NU!" - en standard mening jag drar när jag får Beyonce abstinens.

I måndags smsade min mamma mig att Beyonce kommer till Sverige i sommar, och jag höll bokstavligen på att tappa mobilen i golvet för att jag började skutta och vifta hejvilt med armarna. "OH MY FUCKING GOD" var det enda jag kunde tänka. Två dygn senare står jag med två VIP Golden Circle biljetter och jag kan verkligen inte fatta att jag ska få se självaste Queen B på några meters avstånd (rös när jag skrev denna mening!!!!). Trots att det har gått exakt 13 timmar sedan jag bokade biljetterna till mig och min syster är jag fortfarande lika skakig och pirrig i magen. Asså is this real life????? Ni som har hängt med här ett tag i bloggen och ni som känner mig vet hur besatt jag är utav Beyonce. Hon är den enda artisten jag någonsin har beundrat och om ni frågar mig är hon ren perfektion. Nä hörrni, ni måste jag avrunda, annars kommer jag sitta och skriva om Bey hela natten lång. ÅÅÅÅÅÅÅH I'M SO HAPPY!!!!


Hennes nya låt Formation går på repeat och hennes uppträdande från Super Bowl har jag tittat på tre gånger i sträck nu för att vara exakt. Älskar hur Beyonce droppar låtar, musikvideos, konsert osv från ingenstans och toppar listorna inom några röda. Det spelar ingen roll vad hon gör, storslaget blir det oavsett vad!


10 februari 2016 23:45 | - video |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas