melindapadron

Q/A - FÅ BREDARE HÖFTER, HÄR KAN DU BESTÄLLA CARLI BYBEL PALETTE OSV...
Hur kommer det sig att du lyckats få bredare höfter?
 Ä
r detta av rumpträningen? Och hur kommer det sig i så fall att du fått snygg form runt höfterna och inte saddle-bags liknande bredd liksom (om du fattar vad jag menar).

SVAR: Jag upplever inte att mina höfter har blivit mycket bredare, det är nog snarare att jag har börjat bära plagg som framhäver mina former. Men absolut har det skett en liten förändring med hjälp utav rätt träning med fokus på lår- samt rumpmuskler. Höftmuskeln i sig är en ganska liten muskel som inte kan bli gigantisk, men genom att även bygga ben och rumpa skapas en illusionen av bredare höfter. Exempel på övningar är zumo deadlift, zumo squats, side lunges (använd gärna hantlar eller skivstång), bulgarian split squat och lying hip abduction med vikt.

Vilken storlek har du i din jacka, tycker du att storleken är normal eller stor/liten?
SVAR: I min skinnjacka från Chiquelle har jag storlek XS. Jag brukar variera mellan storlekarna XS och S, men eftersom att jag gillar när skinnjackor sitter tight valde jag XS och den sitter perfekt. Så om du också brukar stå mellan två storlekar får du helt enkelt välja storlek utefter hur du vill att den ska sitta. 

Marmor brickan, vart kommer den ifrån? SUPER SNYGG!
SVAR: Mina skärbrädor i marmor är ifrån H&M och de finns även i svart samt grön marmor. Dock är dem slutsålda (HÄR)...

Vad använder du för mascara? Dina fransar blir så fina :)
SVAR: Åh tack! Jag tycker dock att det är sjukt svårt att få mina ögonfransar på bild då jag har "långt mellanrum" mellan mina ögon och mina ögonbryn. När jag ler reser sig mina ögonbryn till en annan galax och då ser ögonfransarna så små ute (ilansproblem i know haha ;-)). Jag använder i alla fall Max Factor twotusen calories mascara.


Åh vad snygg palett! Vart kan man beställa den? :)
SVAR: Visst är den!!! Du kan beställa den på bhcosmetics.com.

26 januari 2016 19:00 | - Q/A |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas