melindapadron

BEYONCE - BLAND DET BÄSTA JAG HAR VARIT MED OM
Okej, jag ska försöka få ner denna magiska dag och alla känslor i skriftlig form. Det är inte lätt då jag knappt begriper själv att jag har stått fem meter från min allra största idol. Är det ens möjligt? Det går i alla fall inte att begripa. Det är skillnad på att gilla någon och på att avguda någon. För mig är Beyonce en gudinna, en enorm förebild. Bara tanken av att jag skulle få se henne live gav mig fjärilar i magen. Så till dig som läser detta. Förstå att jag är besatt, tänk på något du är besatta utav så kanske du förstår min känsla ;-). Vi börjar från ruta ett:

06.07 satt jag och min lillasyster förväntansfulla på tåget upp till Stockholm. Med Beyonce i lurarna och pirriga magar försökte vi intala oss själva att today is the day. Men det gick verkligen inte att begripa. Går det ens att träffa Beyonce?

Efter att ha lämnat vår väska på hotellet åkte vi raka vägen till Friends Arena. Klockan började nära sig 09.00 vilket innebär att folket hade fått köa i två timmar. Detta stressade upp mig rejält då jag verkligen verkligen verkligen ville stå längst fram. Men jag kunde vara lugn. När vi kom fram till vår kö, VIP Golden Circle stod endast 12 personer före oss. Jag och syrran hoppade utav glädje, vi skulle stå såååå långt fram(!!!).

Jag och syrran hängde på Mall of Scandinavia större delar utav dagen. Kikade i butikerna, åt donuts samt en fräsch sallad från Icha Icha.


14.00 fick vi i VIP våra turnégåvor, dvs en formation träningspåse, en formation handduk, en formation regnkappa, ett par solglasögon samt ett glasögonfodral. Därefter marscherade vi två och två till ingången F, där vi skulle gå in i arenan. Här vart det väldigt tydligt hur jäkla bra platser vi skulle få. Självfallet visste vi att vi skulle få bra platser då jag köpte VIP vilket innebar att vi fick gå in före, men inte trodde vi att det skulle bli så här bra. Vi kom först in i arenan och hamnade längst fram i Golden Circle området framför scenens mitt. Jag bara stod och garvade, är detta ett skämt? Jag skulle stå fem meter ifrån Beyonce.
Säger bara THANK GOD att vi fick regnponchos för precis innan vi skulle gå in i arenan öppnades himmelen. Ska dock inte klaga, vi stod ju bland de första i kön så behövde inte lida av regnet mer än några minuter :-).

21.00 var det äntligen dags. Det är nu det svåra kommer, hur ska jag någonsin förklara känslan när Beyonce kommer upp ur golvet några meter framför mig? Overkligt är bara förnamnet. Adrenalinet i kroppen låg på max och jag kunde ingen annat än att skrika utav lycka. Det tog cirka fyra låtar innan jag faktiskt förstod att det var Beyonce som stod framför mig, och då brast det. Tårarna bara rann och jag grät som en liten bebis haha. Hon var så vacker, så perfekt, så magisk. Kvinnan som jag har dyrkat i så många år stod rakt framför mig. 

Bered er på bildbom :-))). Vissa bilder är givetvis inzoomade, men femte bilden när hon sitter på trappan är inte inzoomad (sååå himla nära!!)
Beyonce är verkligen en klass för sig. Energin hon bjuder på där uppe på scenen är svår att jämföras med.  Allt ser så enkelt ut, när hon tar alla dessa höga toner, när hon dansar stora delar utav konserten samtidigt som hon sjunger. AAAH jag blir så imponerad!!! Hon är inte mänsklig.

Detta vart en långt inlägg, du som orkade läsa igenom allt, har du inte sett Beyonce tidigare - GÖR DET! Det kommer bli en kväll du sent kommer glömma. Gårdagen är utav tvekan en utav de bästa kvällarna i mitt liv. Aldrig tidigare har jag gråtit så mycket glädjetårar, de bara forsade haha. Thank you Queen B for an amazing night, it was magical! <3

Avslutar med en video där jag samlat alla mina videos från konserten så ni kan få se vilken fantastisk show Queen B bjöd på. Njut säger jag bara.
Framöver kommer jag lägga upp mer videos på min nya youtube-kanal (bland annat en sister vs brother tag som kommer upp i veckan), så glöm inte att prenumerera hjärtan. Puss och kram!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas