melindapadron

KYLIE COSMETICS

 

Efter tre tappra försök gav jag nästan upp hoppet om att få tag på dessa omtalade läpprodukter. Men för några veckor sedan låg jag uppe alldeles förlänge och scrollade på Instagram och ser då att Kylie publicerar en bild med bildtexten "two minutes left to our biggest restock ever". Snabb som attan var jag och efter några minuter var jag fyra Kylie Cosmetics produkter rikare. Wiiiho!!! Ibland har man bara helt enkelt jäkligt bra timing ;-)Exposed, Dolce K, Literally, So Cute

Nu har jag testat alla ett antal gånger och jag är besatt. Formulan är smidig och enkel att applicera, färgen är väldigt pigmenterad och dessutom sitter det som sten. Jag fick bokstavligen tvätta mig med tvål och vatten tre gånger samt två gånger med peeling för att dessa swatches skulle försvinna från min hand haha!


Här är de så kallade Lipkiten (mina favoriter) som innehåller en läppenna samt ett matt liquid lipstick. Blev förälskad i Dolce K direkt, verkligen exakt den färgen jag föredrar att bära. Jag skulle beskriva Dolce K som en kallare brun/nude färg medan Exposed går mer åt det orange:a hållet. Superfin färg den också!


Får du lätt torra läppar som jag är läppglans perfekt som avslut på dina läppar för att ge en mjukare finish. Literally är superfin att applicera ovanpå Dolce K och So Cute passar verkligen till vilken färg som helst då den är ganska ljus och väldigt neutral. 

Asså hands up för Kylie Jenner och hennes produktion för här snackar vi läpprodukter av klass. Kylie Cosmetics har utan tvekan de bästa läppennorna, liguid lipstick och läppglans jag någonsin har testat (och ni vet ju att jag är en sucker för läpprodukter). Till alla där ute som gillar att måla sina läppar, få händerna om dessa snarast! XOXO.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas