melindapadron

MANIÉRE DE VOIR

Babes, i'm speechless. Jag har hittat en hemsida som har DET. Det är INSANE. Hemsidan heter Moniére De Voir och det som jag tycker är så fascinerande är att det finns en röd tråd genom hela sortimentet. Kläderna är inspirerade av bland annat Yeezy samt Balmain och kläderna går i tonerna khaki, beige, svart, vit och grått. Men det bästa utav allt är att varje plagg är oerhört unikt, vilket får mitt modehjärta att hoppa ett extra slag. Jag blir så imponerad! 
// HERE // HERE //

Vårens hetaste jacka stavas bomberjacka. Butikerna kryllar utav denna trendiga jacka - långa, korta, glansiga, matta, färgstarka, neutrala färger - you name it! Personligen rådiggar jag bomberjackor och kunde verkligen inte låta bli att klicka hem den i beige ovan. Så snygg!
// HERE & HERE // HERE //

Som ni vet så är jag en sucker för sweat wear - säger bara hallelujah till dessa looks! Hur snygga är de inte??? Jag älskar kombinationen med croppade hoodies och midjehöga sweat pants. Vad som gör dessa mjukisset extra snygga enligt mig är de meshade detaljerna.
// HERE // HERE //

En annan het trend i vår och sommar är dragkedjor. Vi kan numera hitta dragkedjor på vad som helst - klänningar, jackor, toppar, byxor, kjolar osv osv. Denna kombination av räfflade knän, dragkedjor samt soft mocka känns så himla rätt! Läckert.
// HERE // HERE //

Snygga festkläder kan man aldrig få nog utav (inte jag i alla fall). Denna jumpsuit med oversized fickor och denna klänning med lace-up detaljer skulle jag inte tacka nej till. 
// HERE // HERE //

Slitna jenas är även hett denna vår och jag kommer definitivt fortsätta på detta spår. Ljusa slitna jeans och skinnjacka är en oslagbar kombo. Denna keps skulle nog inte vara så tokig till heller. 
// HERE // HERE //

Det är ingen nyhet att jag är ett fan utav lace-up trenden samt att jag avgudar Balmains kollektioner. Jag föll pladaskt för det Balmain inspirerade kjolen(!!!). Jag hade dock önskat att den skulle varit lite längre då jag föredrar att bära knälånga kjolar.
// HERE // HERE //

Aldrig har det varit hetare med cutouts. Flera designers visade upp denna trend inför våren 2016. Jag har fått upp ögonen för denna trend mer och mer och tycker dessa toppar från Moniére De Voir är riktigt fina! Dessutom i mina favorit färger, kan ju inte bli bättre ;-).Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas