melindapadron

JOHNNY BULLS TILL SALU

Vintern börjar närma sig vilket innebär: bort med tunna skor och fram med varmare stövlar. När jag tog fram alla mina höst/vinter skor hittade jag dessa Johnny Bulls stövlar som jag tyvärr inte använder längre. De är alldeles för fina för att bara ta plats i garderoben och därmed vill jag ge någon utav er chansen att fynda dessa fina stövlar. Är ni intresserade så kan ni kontakta mig via mail: mmelindablogg@gmail.com. Först i kvarn som gälller!

BTW: idag är det sista dagen som jag säljer kläder på megaloppis
, så om ni vill fynda något fint till er själva eller köpa en julklapp till någon annan bör ni ta en sväng förbi bås C06! ;-)
Svarta skinnstövlar från Johnny Bulls med skinnfoder och silverdetaljer. Slits upptill på skaftet och reglerbar rem, så skaftvidden kan regleras något. Dessa stövlar har jag knappt använt och säljer dem därmed för 800kr (ordinarie pris 1799kr). Storlek 36 (jag har normalt 37,5, men dessa är stora i storleken). 

Bruna skinnstövlar från Johnny Bulls med skinnfoder och gulddetaljer. Slits upptill på skaftet och reglerbar rem, så skaftvidden kan regleras något. Dessa stövlar har jag använt lite mer än de svarta och säljer dem därmed för 500kr (ordinarie pris 1799kr). Storlek 37 (jag har normalt 37,5, men dessa är stora i storleken). Trots att jag har använt dessa lite mer är de fortfarande i gott skick!

Om du inte vill köpa stövlarna till dig själv är de perfekta som julklapp.
Återigen, kontakta mig på mmelindablogg@gmail.com om du är intresserad! <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas