melindapadron

GOD START PÃ… DAGENGodmorgon hjärtan! Tänkte starta denna tisdag med att lista upp mina tre favoritdrycker att starta dagen med.

1. Jag gillar att starta dagen med ett träningspass. Kör jag konditionspass så dricker jag oftast min BCAA direkt efter passet eller innan, kör jag styrka dricker jag BCAA under passet. BCAA är aminosyror som förhindrar muskelnedbrytning och hjälper istället muskeluppbyggnaden. Enkelt förklarat är aminosyror det snabbaste proteinet då det redan är nedbrutet och redo att tas upp. Min BCAA kommer härifrån och jag har smaken Sparkle Pink - sååååå god!

2. Som ni redan vet så är jag en smoothie fantast och älskar att experimentera med kylskåpets- samt fruktfatets innehåll. Här ovan ser ni en blandning utav banan, blåbär, proteinpulver och en klick jordnötssmör - mumms!

3. Jag har aldrig varit en riktig kaffedrickare utan tycker det är betydligt fräschare att starta morgonen med ett uppfriskande grönt te, gärna med några skivor citron. Känns bara så himla rent och fräscht. Gillar även att dricka en kopp grönt te på kvällarna, speciellt nu på hösten - så mysigt!


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas