melindapadron

NÃ…GON GÃ…NG MÃ…STE JU TUREN VARA PÃ… MIN SIDANär jag och Denise fick beskedet att vår buss var inställd för några dagar sedan kändes det verkligen som en käftsmäll. Vi trodde verkligen att allt skulle gå vägen denna gång, men icke. Vi satte oss då ute på balkongen med varsin dator, färsk kokosnöt och gjorde oss redo för att tröstshoppa något fint till oss själva. Ja, materiallycka kan läka såren för stunden.

Jag visste direkt vad jag skulle unna mig själv, sidenbyxorna ovan. Hur fina är de inte??? Jag har kikat på dem de senaste veckorna, och nu när dessutom den matchande toppen samt kjolen ovan hade kommit in i endast min storlek kände jag att det var ett sign - jag ska ha alltihop! Ska jag inte ha tur i Australien får jag väl ha tur med shopping ;-). Paketet väntar på mig i LA (min nästa destination efter Australien) and i'm more than excited to try it on! Kommer verkligen bli perfekt till både middagar och utekvällar.

Så, där fick ni ett inlägg som skiljer sig från alla mina reseinlägg hehe. Som ni märker så hoppar jag lite med inlägg som innehåller bilder från Bali samt Australien, och det är utav den enkla anledningen att jag har så himla mycket material från Bali som jag så gärna vill visa er. Men om jag förstått det rätt så är det inget som stör er. Hoppas allt är bra med er där hemma, puss och kram<3


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas