melindapadron

LÄGGER ETT SKITÅR BAKOM MIG OCH BLICKAT FRAMÅT MOT ETT SPÄNNANDE 2017
2016 har verkligen varit ett tufft år. Gång på gång har jag kampats med motgångar som en efter en dragit ner mig till botten. Alla dessa motgångar har resulterat till ångestattacker och stress. Mycket utav min ångest grundar sig i att jag avskyr att må så jag har gjort. Detta är inte jag. Jag är en positiv och energirik tjej, och när jag känner att jag inte kan spegla mitt rätta jag utvecklar jag mer ångest. Jag skriver inte detta för att få medlidande, utan jag skriver detta för att jag vill ge er en ärlig bild utav verkligheten. Livet är inte en dans på rosor och jag tänker inte måla upp en lycklig fasad. Att ständigt försöka vara positiv när jag varit trasig på insidan har tagit mycket på mina krafter. Men det är med glädje jag skriver: idag mår jag bra. Pusselbitarna börjar äntligen falla på plats och jag kan med handen på hjärtat säga att jag är lycklig. Leendet ni ser på mina läppar idag är 100% äkta och jag är så redo att lägga alla tråkigheter bakom mig. Bye bye 2016 och hola hola till ett spännande 2017!!!

Jag är verkligen en sådan person som ser ett nytt åt som en ny start. Min magkänsla säger att 2017 kommer bli ett riktigt bra år, och jag kommer göra allt i min makt för att det ska bli så. Listan på roligheter jag kommer uppleva under 2017 är redan lång and I can't wait(!!!). Nyårslöften är jag urusel på att hålla, så istället har jag gjort en lista med 10 punkter på saker jag vill bli bättre på under det nya året.

1 - Fortsätta i samma riktning med träningen. De senaste månaderna har träningen gått riktigt bra och jag är så taggad på att se bättre resultat under 2017!

2 - Försöka sova minst 8 timmar varje natt. Jag är en kvällsmänniska och sover alldeles för få timmar om nätterna. That's not good ppl!

3 - Ta mer bilder! Back in the days fotade jag ALLT! Systemkameran var som fastklistrad i min hand och mina kompisar sa alltid "när Melinda är med vet man att man har minnen att kolla tillbaka på". Jag har blivit alldeles för lazy på senaste tiden vilket inte gillas överhuvudtaget från mitt håll. Jag älskar ju att dokumentera i bild- samt videoformat, så det måste jag bli bättre på igen!

4 - Lägga ner mer tid på mina sociala medier. Som sagt, orken har inte varit med mig detta år och jag saknar att vara kreativ. Dags att steppa upp mitt game.

5 - Dricka mer vatten. Jag är urusel på att dricka vatten. Gör i princip det endast när jag tränar. So for now on ska ha en liten vattenflaska vid min sida. 

6 - Unna mig själv avkopplande stunder. Jag glömmer väldigt ofta bort att bara varva ner och slappna av. Varje ledig dag planerar jag in hundratusentals olika ärenden, lunchdejter, möten, träningspass osv osv. Jag måste bli bättre på att bara släppa allt och låta kroppen vila. Lägga undan mobilen, ta ett bad, lyssna på musik och bara koppla av - shit vad jag behöver det just nu haha.

7 - Ta bättre hand om min mail. Usch, får ångest bara jag tänker på min mail.... Jag har så många olika samarbeten som bara ligger och väntar i inkorgen. Istället för att bocka av ett efter ett får jag ingen ork för jag vet inte vart jag ska börja. Hädanefter ska jag försöka svara direkt när mailet kommer så behöver ingen stress växa inom mig. 

8 - Göra matlådor på söndagar inför kommande vecka. Mitt intresse för matlagning har verkligen växt de senaste månaderna och jag älskar att ha bra hälsosam mat redo under veckan. Det håller min motivation uppe!

9 - SKRATTA! Umgås med människor som får mig att må bra, som vill mig väl och som får mig att skratta.

10 - Fortsätta tänka positivt. Om det är något jag aldrig har tappat så är det hoppet. Trots alla motgångar, all svek och alla tårar jag stött på under 2016 så har jag aldrig gett upp. Istället har jag levt med tankarna "det löser sig alltid", och det gör det verkligen. Happy thoughts happy life <3


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas